Her vil du få kunnskap om tang og tare, hvordan du sanker bærekraftig, og hvordan du kan integrere tang og tare i hverdagsmaten din. Det vil bli smaksprøver og vi sylter litt tang som alle kan ta med seg hjem. Ute etter nye smaksopplevelser? Velkommen skal du være!
Kurset er gratis for medlemmer i Kristiansand dykkerklubb.
For ikke medlemmer blir det 350,- i kursavgift.
Men alle må melde seg på for å sikre seg plass.
Begrenset antall plasser. Bindende påmelding.
Kurset er et innendørsarrangement.
Ta gjerne med et tomt syltetøyglass eller lignende om du har.
Dette er starten av en kursrekke i samarbeid med Kristiansand dykkerklubb, og består av 3 deler.
Del 2: Introkurs i tang og tare - Tangpressing/ Herbarium
Del 3: Tang og tare i hverdagsmat - Matlagingskurs
Når?
20.januar, kl 18
Påmelding:
Facebookarrangement:
Lag din egen alge-herbarium.
Her vil du få noe kunnskap om tang og tare, hvordan du sanker bærekraftig, og hvordan du lager flotte gaver, bilder eller kunstverk.
Det blir en uformell og sosial workshop.
Velkommen skal du være!
Kurset er gratis for medlemmer i Kristiansand dykkerklubb.
For ikke medlemmer blir det 350,- i kursavgift.
Alle må melde seg på.
Begrenset antall plasser. Bindende påmelding.
Dette er del 2 av en kursrekke i samarbeid med Kristiansand dykkerklubb som består av 3 deler. Kursene kan besøkes uavhengig av hverandre.
Del 3: Tang og tare i hverdagsmat - Matlagingskurs
Når?
17.februar
Her vil du få kunnskap om tang og tare, hvordan du sanker bærekraftig, og hvordan du kan integrere tang og tare i hverdagsmaten din.
En uformell og sosial workshop der vi lager mat sammen.
Ute etter nye smaksopplevelser? Velkommen skal du være!
Selve kurset er gratis for medlemmer i Kristiansand dykkerklubb.
For ikke medlemmer blir det 350,- i kursavgift. Alle må melde seg på.
Kostnad på 100,- for ingredienser utover tang og tare kommer i tillegg for alle.
Begrenset antall plasser. Bindende påmelding.
Kurset er et innendørsarrangement.
Jeg skal sanke tang og tare selve dagen før kurset. Er du interessert å bli med på det kan det avtales individuelt.
Når?
24.mars, kl.18
Påmelding:
Facebookarrangement:
Hva kan man lage av tang og tare eller strandsnegler og østers, eller kanskje kråkeboller? Når og hvordan skal dette sankes?
Har du smakt på wokket glassmanet eller grillet sjøstjerne?
Her vil du kunne få svar av ulike aktører som alle brenner for sjømat i fjæra.
Hold av datoen for nasjonal "Sjømat i fjæra - dag".
Dagen vil bli holdt på forskjellig vis av ulike aktører i hele Norge. Følg gjerne med på Facebook-siden - Sjømat i fjæra - for mer informasjon.
Du vil treffe meg på Lindesnes Fyr den dagen.
Når?
10.mai
Påmelding:
Ikke nødvendig
Facebookarrangement: